Skræddersyede puljetyper til alle behov

Delebolig Spanien tilbyder forskellige puljetyper, der varierer i område, størrelse og pris.

Et fælles træk for alle vores puljer er Delebolig Spaniens grundlæggende fokus på kvalitet, komfort og luksus.

Platin

Træd ind i vores Platin Pulje, hvor fem families beslutning om at investere 20 millioner kroner i fællesskab åbner døren til en verden af uforlignelig luksus. Med denne pulje er I garanteret adgang til de mest prestigefyldte boliger, der er omhyggeligt udvalgt til at imødekomme de mest krævende ønsker. Her er kvalitet og raffinement i højsædet, og kun det allerbedste er godt nok. Denne pulje er et vidnesbyrd om jeres stræben efter uovertruffen komfort og ekstraordinær boligoplevelse.

Guld

Vores Guld Pulje er en mulighed for fem familier at investere i en enestående boligoplevelse til en samlet værdi af 10 millioner kroner. Denne pulje repræsenterer en balance mellem luksus og bekvemmelighed og giver jer mulighed for at vælge en bolig med eksklusive faciliteter og førsteklasses komfort. Ved at deltage i denne pulje træder I ind i et fællesskab, der værdsætter unikke boligoplevelser og skaber minder, der varer livet ud.

Sølv

Træd ind i vores Sølv Pulje, hvor fem familier samlet investerer 7,5 millioner kroner for at skabe en oase af komfort og bekvemmelighed. Denne pulje er en invitation til at tage del i et fællesskab, der ønsker at dele en skøn boligoplevelse i smukke omgivelser. I denne pulje får I mulighed for at vælge blandt boliger, der afspejler jeres præferencer og skaber en hjemlig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde livet.

Bronze

Velkommen til vores Bronze Pulje, hvor fem familier investerer tilsammen 5 millioner kroner. Dette er puljen hvor de fleste kan være med og hvor man ellers ville have meget svært ved selv at finde en egnet bolig. Denne pulje repræsenterer et skridt mod at skabe jeres eget tilflugtssted i skønne omgivelser. I denne pulje får I mulighed for at vælge en bolig, der er med til at forme jeres unikke boligoplevelse og skabe varige minder sammen.

Find puljen, der passer perfekt til dig og din familie